2030 Érd, Széchényi tér 3.
H-P: 8:00-15:00
+36 30 284 8996
info@hsplitter.hu
Tintasugaras Feliratozó
PolyTij ipari tintasugaras feliratozó berendezés
Európában először került forgalomba az az ausztrál fejlesztésű PolyTij ipari tintasugaras feliratozó, melynek számos előnyei vannak a piacon megtalálható egyéb feliratozókhoz képest. Az egyedülálló polimer bázisú tinta rendszernek köszönhetően elkerülhető a beszáradás. Teljesen karbantartásmentes. Az irodai nyomtatókhoz hasonlóan gyors és egyszerű az elindítás és a kikapcsolás.

Európában először került forgalomba az az ausztrál fejlesztésű PolyTij ipari tintasugaras feliratozó, melynek számos előnyei vannak a piacon megtalálható egyéb feliratozókhoz képest. Az egyedülálló polimer bázisú tinta rendszernek köszönhetően elkerülhető a beszáradás. Teljesen karbantartásmentes. Az irodai nyomtatókhoz hasonlóan gyors és egyszerű az elindítás és a kikapcsolás.Színes, érintőképernyős, magyar nyelvű kijelzőjének köszönhetően bárki könnyedén megtanulja és használja.

Egy fejestől a hat fejes verizóig rendelhető, így a nyomtatási felület 12,7 mm – 76,2 mm magasságig változtatható. A polimer bázisú tinták több színben is elérhetőek, és nem csak karton, de BOPP, PE, PP műanyag felületen is alkalmazhatók. A nyomtatni kívánt felirat lehet akár vonalkód, számláló, dátum-idő, egyedi logó, shift kód, melyek formátumát egyedileg is lehet módosítani. A berendezés rendelkezik belső vagy külső termékérzékelővel, illetve egyenetlen sebesség esetén forgójeladóval segít az egyenletes felirat elkészítésében.

A PolyTij egy egyszerűen, bármely rendszerbe beilleszthető berendezés. A feliratozó fej kompakt méretű és nincs egybe szerelve a vezérlő egységgel így kisebb helyekre is felszerelhető. A gép üzeneteit az érintőképernyős kijelzőn keresztül lehet szerkeszteni, illetve tartozik hozzá egy szoftver, melynek segítségével PC alapú számítógépre is ráköthető, melyen keresztül szintén szerkeszthető a felirat.

A polimer bázisú tintának köszönhetően a legtöbb felületen gyors a száradás, nem jellemző a beszáradás és a gép teljesen karbantartásmentes. Így nem csak szervízköltséget spórolhatunk, hanem a kárba ment tinták többletkiadását is megspórolhatjuk.