2030 Érd, Széchényi tér 3.
H-P: 8:00-15:00
+36 30 284 8996
info@hsplitter.hu
HSplitter Kft. csomagolás és ragasztástechnika
Cégünk a 3M termékeinek forgalmazásával, azok feldolgozásával foglalkozik. A 3M ragasztás- és csomagolástechnikai anyagait, a 3M munkavédelemi, és a 3M csiszolástechnikai termékeit kínáljuk ügyfeleinknek. Elsődleges célunk, hogy a velünk kapcsolatban lévő cégeknek magas minőségű termékeket és magas szintű szolgáltatásokat nyújtsunk.
Szolgáltatásaink
Csomagolás
technika
Ragasztás
technika
Munkavédelem
Csiszolás
Szervíz
szolgáltatások
Csomagolástechnika
3M ragasztószalagok, 3M ragasztószalag adagolók és 3M Matic dobozlezáró gépek széles választékát kínáljuk, hogy csomagolási igényeit ki tudjuk elégíteni. A maximális teljesítmény érdekében a gyártó saját polipropilén és poliészter hordozót fejlesztett ki (3M™ ScotchPro™ és 3M™ ScotchPar™), és olyan ragasztóval alkalmazza, hogy optimális erősséget, egyenletes minőséget garantálhasson. A ragasztógépekben alkalmazott Accuglide II™ ragasztófejek egyedi kialakításúak és messzemenően biztonságos üzemeltetést biztosítanak.
Ragasztástechnika
A 3M ragasztók, ragasztószalagok – egyoldalas, kétoldalas, csúszófelületű, speciális ragasztóanyagok – széles választékát kínálja a legkülönbözőbb ipari alkalmazásokhoz. A gyártó több mint 100 éves tapasztalata a garancia arra, hogy megtaláljuk a vevők igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Nagy súlyt helyezünk az anyagok új generációjának megmunkálásához szükséges megfelelő vegyi összetételek és a kényelmes felhordó rendszerek kifejlesztésére. Termékeink és megoldásaink ideálisak a mai gyártási követelményekhez, nagy tervezési rugalmasságot, hatékonyabb gyártást és jobb teljesítményt garantálnak.
Munkavédelem
A 3M munkavédelmi termékei méltán híresek a tartósságukról, magas komfortjukról a viselője számára, és a hatékonyságukról. A nyak feletti védelmet, a szem, a hallás, a légzés és a fejet védő sisakok jelentik.
Csiszolástechnika
A 3M csiszolóanyagaival hatékonyabban tudunk dolgozni, többször tudjuk azokat használni a munkánk során mert tartósak, így pénzt és időt tudunk megtakarítani velük. A fémmegmunkálás során alkalmazott vágókorongok, a felületelőkésítéshez használt csiszoló és finiselő anyagok mind ezt segítik elő.
Szervízszolgáltatás
A 3M dobozlezáró berendezéseinek szakszerű javítását és karbantartását kínáljuk nem csak az általunk értékesített, hanem a piacon lévő berendezések esetén is. Több éves szerviz tapasztalattal és a berendezésekhez alkatrészekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
(+36) 30 955 3898
info@hsplitter.hu