2030 Érd, Széchényi tér 3.
H-P: 8:00-15:00
+36 30 284 8996
info@hsplitter.hu
PVC padlójelölő szalagok
PVC padlójelölő szalagok
A PVC – azaz poli-vinil-clorid – egy hőre lágyuló, kémiailag ellenálló, éghető, kemény műanyag. Ebből az alapanyagból készülnek a leginkább padlójelölésre gyártott 3M 764i, 3M 766i, 3M 767i szalagok.

Ezek a vinil öntapadó ragasztószalagok a veszélyes zónák határainak jelölésére, valamint padló útvonalak kialakítására alkalmasak. Ezeken kívül használható még figyelemfelkeltésre, kitakarásra, maszkolásra, berendezések körüli kijelölésre. A tartós, élénk színek kulcsfontosságúak a veszélyjelzés és a biztonság szempontjából.

Többféle színben is elérhető: sárga, kék, zöld, átlátszó, fehér, narancs, piros, zöld, kék, barna, szürke, fekete, illetve a kétszínűek: sárga-fekete, piros-fehér.

A veszélyzónák, ipari területek, gyalogutak, parkolóterületek, illetve nem járható útszakaszok elkerítésére is használhatók a 3M ipari padlójelölő ragasztószalagjai. Az ipari és kereskedelmi létesítményekben, sportlétesítményekben, repülőtereken és bevásárló központokban elengedhetetlen a tisztán látható útmutatás a biztonság és a zökkenőmentes közlekedés, működés érdekében.

Az ilyen területek kijelölt vonalainak és jelzéseinek idő és kopásállónak, valamint igény esetén könnyen eltávolíthatónak kell lenniük. Ezek a szalagok nyom nélkül eltávolíthatóak, de a nem kívánatos ragasztómaradványok nyom nélkül felszedhetőek a 3M citrus tisztító spray-vel.

A 3M 764i szalagokat gyakran használják színkódolásra is, mivel különböző, feltűnő színekben kapható.

Az alkalmazási területeken általános igény, hogy ezek a padlójelölők olyan erősek legyenek, hogy ellenálljanak a tisztítószereknek, a targoncák rendszeres koptató hatásának, valamint az általános járás, ládák és egyéb tárgyak csúsztatásával járó koptatásnak.

A termék főbb jellemzői: egy oldalon tapadó, lágy PVC szalag, gumi ragasztóval, legelterjedtebb mérete: 50 mm x 33 méter, de cégünknél egyedi méretben is rendelhető.